Category: Massage Strömstad

Fri relax göteborg

fri relax göteborg

När du bor hos oss får du alltid fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och jacuzzi samt vårt nya gym. Läs mer. Vår spa- och relaxavdelning är en oas dit du kan komma för att varva ner och låta kroppen och själen uppleva lugnet långt från bruset utanför. Här kan du njuta. Koppla av i vår spa & relaxavdelning I Göteborg, Vi har även behandlingar som massage, vaxning eller varför inte ha möhippa hos oss, Välkommen!

Fri relax göteborg - royal thai

För att förbättra och anpassa din upplevelse av våra digitala tjänster använder Scandic cookies. Vi tar dig med på en rundtur i våra 3 våningar och berättar om allt som händer hos oss. Designstaden Göteborg Inspireras av design och heminredning i Göteborgs många designbutiker. Med glasgolv… Åldersgräns för att besöka Upper House Spa  är 16 år fri relax göteborg målsmans sällskap. Här väntar västkusten i form av en klassisk spaupplevelse med doft och känsla av salt, hav och lena klippor. Akutella erbjudanden och hotellpaket. Boka vårt hotellpaket på Scandic Skogshöjd och njut hela familjen i en rofylld miljö på Sigge Spa.

Videos

Göteborgs Massageskola visar Nackmassage fri relax göteborg

Fri relax göteborg - thaimassage lund

Kollektivtrafik och parkering också. Spa Experience Mötet mellan det nordiska och det orientaliska är ett återkommande tema hos oss. I accept all cookies for sites Rezidor Hotels. Under varmare dagar är den stora takterrassen den självklara platsen för avkoppling i vår hot tub eller i någon av våra solsängar. Renande och mjukgörande för hela kroppen.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *